Teambuilding

Op 4 september deed Hilke een Open Dansvloer als teambuilding voor de jonge groep ondernemers (BAAS, MijnLeuven). Zie hier hoe het was:

Omar Rejdy vertelt: Ik vond het een heel aangename ervaring en het is echt wel iets wat ik nog wel eens een keertje zou doen. Door Open Dansvloer, merkte ik ook wel meteen dat de groep dichter bij elkaar stond als voorheen. Het was echt een goede teambuilding omdat iedereen elkaar op een andere manier leert kennen. Het viel me op dat iedereen makkelijker zichzelf kon zijn in de namiddagsessie.

Sibren De Bast vertelt: “Ik vond het heel tof om te zien hoe snel iedereen zijn initiĆ«le verlegenheid liet vallen en er direct voor ging. Daar hielp de opwarming natuurlijk ook wel bij omdat je dan al gekke bewegingen moet nadoen en dat breekt het ijs wel effectief. Ik vond het ook wel goed dat er vaak een extra opdracht werd gegeven bij elk nummer, dat gaf toch iets meer afwisseling en was ook goed voor de creativiteit van onze moves. Ik werd er vooral heel gelukkig van om iedereen zo uitgelaten te zien. Iedereen had een lach op zijn gezicht en dat werkt heel aanstekelijk.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-1.png

Wil jij jouw team graag in verbinding brengen en hen plezier op de dans-werk-vloer laten beleven? Stuur dan een mailtje naar opendansvloer@gmail.com. Dan stelt Hilke een persoonlijk en wetenschappelijk gebaseerd plan op. Breng jouw team in beweging!