Voor bedrijven

Hilke Dehaes biedt danspauzes* aan voor bedrijven die willen investeren in de mentale gezondheid van hun werknemers! Als klinisch psycholoog, danser en Movement in Practice Facilitator combineert ze haar ervaring om danspauzes op maat te maken. In het begin van de sessie geeft ze een introductie over danspsychologie waardoor de deelnemers gemotiveerd geraken om te dansen. Daarna start het ontspannen gedeelte waarvan iedereen een lach op zijn gezicht en veel energie krijgt! Het is ideaal om dit in te lassen tijdens een lange vergadering of net na de middagpauze. Getriggerd?

*De danspauzes zijn doorgaans opgebouwd volgens een “follow me” principe. Hilke praat en beweegt de deelnemers er al bewegend door. Het is dus niet vrij dansen zoals bij de originele Open Dansvloer momenten.

An Bogaerts (KU Leuven): “Hilke is een super enthousiaste lesgeefster die haar positieve vibes prima kon overbrengen op de deelnemers van onze danspauzes op het werk!”

Omar Rejdy (MijnLeuven): “Ik vond het een heel aangename ervaring en het is echt wel iets wat ik nog wel eens een keertje zou doen. Door Open Dansvloer, merkte ik ook wel meteen dat de groep dichter bij elkaar stond als voorheen. Het was echt een goede teambuilding omdat iedereen elkaar op een andere manier leert kennen. Het viel me op dat iedereen makkelijker zichzelf kon zijn in de namiddagsessie.”

Sibren De Bast (PHD researcher, KU Leuven): “Ik vond het heel tof om te zien hoe snel iedereen zijn initiële verlegenheid liet vallen en er direct voor ging. Daar hielp de opwarming natuurlijk ook wel bij omdat je dan al gekke bewegingen moet nadoen en dat breekt het ijs wel effectief. Ik vond het ook wel goed dat er vaak een extra opdracht werd gegeven bij elk nummer, dat gaf toch iets meer afwisseling en was ook goed voor de creativiteit van onze moves. Ik werd er vooral heel gelukkig van om iedereen zo uitgelaten te zien. Iedereen had een lach op zijn gezicht en dat werkt heel aanstekelijk.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-1.png

Bovenstaande foto’s zijn van de dans-teambuilding met de jonge ondernemers van BAAS MijnLeuven op 04/09/2021.