Voor bedrijven

Wil jij jouw werknemers in beweging brengen, dat ze sneller op verschillende ideeën komen, verbinden met elkaar en dat ze glimlachen op de werkvloer? Laat ze dan dansen! Omdat er nog een dansdrempel bestaat, is Hilke er om jouw team tot dansen te coachen. Dat kan concreet in één van deze vormen:

  • danspauze tussen het werken door om energie en focus te verhogen
  • danssessie om een receptie helemaal te doen bruisen
  • workshop of teambuilding om werknemers oprecht te laten verbinden

In het begin van elke sessie geeft Hilke een introductie over danspsychologie waardoor de deelnemers gemotiveerd geraken om te dansen. Daarna start het ontspannen gedeelte waarvan iedereen een lach op zijn gezicht en veel energie krijgt! Getriggerd?

An Bogaerts (KU Leuven): “Hilke is een super enthousiaste lesgeefster die haar positieve vibes prima kon overbrengen op de deelnemers van onze danspauzes op het werk!”

Omar Rejdy (MijnLeuven): “Ik vond het een heel aangename ervaring en het is echt wel iets wat ik nog wel eens een keertje zou doen. Door Open Dansvloer, merkte ik ook wel meteen dat de groep dichter bij elkaar stond als voorheen. Het was echt een goede teambuilding omdat iedereen elkaar op een andere manier leert kennen. Het viel me op dat iedereen makkelijker zichzelf kon zijn in de namiddagsessie.”

Sibren De Bast (PHD researcher, KU Leuven): “Ik vond het heel tof om te zien hoe snel iedereen zijn initiële verlegenheid liet vallen en er direct voor ging. Daar hielp de opwarming natuurlijk ook wel bij omdat je dan al gekke bewegingen moet nadoen en dat breekt het ijs wel effectief. Ik vond het ook wel goed dat er vaak een extra opdracht werd gegeven bij elk nummer, dat gaf toch iets meer afwisseling en was ook goed voor de creativiteit van onze moves. Ik werd er vooral heel gelukkig van om iedereen zo uitgelaten te zien. Iedereen had een lach op zijn gezicht en dat werkt heel aanstekelijk.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-1.png

Bovenstaande foto’s zijn van de dans-teambuilding met de jonge ondernemers van BAAS MijnLeuven op 04/09/2021.